Vedení účetnictví Praha

Návrat

Účetní Praha

Účetnictví zpracovávám mým klientům již od roku 2011. Moje více jak desetiletá zkušenost v oblasti účetnictví, daní a personalistiky je pro vás zárukou kvalitních služeb.

Poradíme si s vaší daňovou evidencí, účetními požadavky a personalistikou. Zpracujeme za vás potřebné doklady, dostojíme zákonným povinnostem a vyřešíme nepředvídatelné účetní situace.

Snažíme se, aby naše služby byly bezchybné. Pokud by se však i přes naše veškeré úsilí stalo, že bychom vám naší chybou způsobili ztrátu, jsme pro tyto případy pojištěni.

Nabízíme Vám komplexní vedení účetnictví:

  • Podvojné účetnictví a daňová evidence
  • Zpracování daňových přiznání
  • Poradenská činnost v případě potřeby
  • Vedení personalistiky a mezd

Zabýváme se vedením účetnictví pro fyzické a právnické osoby. Naše služby se zaměřují na vedení účetnictví, daňové evidence (jednoduchého účetnictví), zpracování mezd, přiznání k daním pro malé a střední firmy.

Zpracováváme účetnictví i pro neziskové organizace, SVJ a bytová družstva.

Při vedení účetnictví se řídíme moderními postupy a vždy garantujeme správné vedení účetnictví. Účetní služby poskytujeme v Praze a okolí, v Středočeském kraji. Otevřeni jsme však spolupráci i v jiných regionech.

Našim zákazníkům nabízíme individuální přístup k jejich požadavkům a potřebám, protože našim hlavním cílem je spokojený zákazník.

2021-01-27

Top